BBP'DEN BALIKESİR TEMAD'A ZİYARET

BBP

Büyük Birlik Partisi (BBP) Balıkesir il Başkanı ve yönetimi Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Balıkesir şubesini ziyaret etti.






Büyük Birlik Partisi (BBP) Balıkesir il Başkanı ve yönetimi Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Balıkesir şubesini ziyaret etti.


Çakır, Türk Silahlı Kuvvetlerinin en büyük yükünü çeken Astsubayların Görevde ve emekli olduktan sonra büyük sıkıntılar yaşatılması haksızlıktır” dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Balıkesir il başkanı Zekai Çakır, Merkez ilçe Başkanı Mehmet Gülmez ve Yönetim Kurulu üyeleri Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Balıkesir Şube Başkanı Zafer Çimen ziyaret etti.

Son günlerde Yaygın Basında çıkan Ordunun Orta direği Astsubaylar ve Astsubaylar ne istiyor?” konulu yayınlarla görevdeki ve emekli Astsubaylarla ilgili sorunların yazılmasına mutlu olduklarını vurgulayan BBP Balıkesir il başkanı Zekai Çakır, Türk Silahlı Kuvvetlerinin en büyük yükünü çeken Astsubayların Görevde ve emekli olduktan sonra büyük sıkıntılar yaşıyorlar.  Mesai mefhumu gözetmeksizin haftalarca evlerine gidemeden mesaide kaldıklarını bunun karşılığında mesai ücreti almak bir yana, her geçen gün maaşlarının subaylara oranla artmak yerine eridiğini görüyoruz. Bu yapılan haksızlıktır” dedi.

Astsubayların sorunları tartışıldığı sohbet ortamının oluştuğu ziyarette çalışan ve emekli olan Astsubayların sorunlarına hükümetin ilgi göstermesi ve adaletli davranılması için çalıştıklarını açıklayan TEMAD Balıkesir Şube Başkanı Zafer Çimen, sorunlarımız için Türkiye Büyük Millet Meclisinde muhatap bulamadıklarını söyledi.

TEMAD Balıkesir Şubesi olarak görev aldıkları günden itibaren gerek TEMAD Genel Merkezi olarak, gerek TEMAD Balıkesir Şubesi olarak sıkıntılarımızı her türlü ortamda dile getirdiklerini ama ne yazık ki maddi sıkıntılar ile ilgili hiçbir ilerleme kaydedemediklerini açıklayan Başkan Zafer Çimen, Haklarımızı almak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Balıkesir il Başkanı Zekai Çakır, Merkez ilçe Başkanı Mehmet Gülmez ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyareti nedeniyle teşekkür eden Başkan Çimen, Emekli olan Astsubayların üniversitede okuyan çocuklarına yeterli maddi kaynak sağlayamamalarından dolayı bir
çoğunun ek iş yapmak zorunda kaldıklarını üzülerek söyledi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı